1 juli 2024

Beste mensen, vrienden,


In juni van dit jaar word ik 65, een leeftijd waarbij we moeten gaan denken aan ons pensioen waar niemand van on aan ontsnapt.

Na veertig jaar wordt het ook voor mij tijd om stoom af te laten. Wij hebben altijd trachten klaar te staan , soms zeven dagen op zeven en dat begint zich te voelen. Daarom heb ik besloten dat ik het rustiger aan ga doen.

Ik wil jullie niet in de steek laten maar ga het tempo van mails beantwoorden, telefoons plegen , verzendingen klaarstomen en zo meer doen dalen zodat het niet alleen volhoudbaar blijft maar ook de gelegenheid geschapen wordt iets anders te doen in de tijd die ons nog gegeven wordt.

Concreet betekent dit dat vanaf 1 juli:

-  de maandag geen ahalingen meer zullen kunnen en er ook geen verzendingen zullen zijn

-  telefonisch verandert het ook: Sandra zal jullie te woord staan op maandag en woensdag(!!) van 9 uur tot 11 uur  voor al jullie vragen en bestellingen. Mag ik met nadruk      vragen      dat zij die per mail kunnen communiceren dat ook zo doen.

- afhalingen kunnen op dinsdag en donderdag tussen 9 uur en 12 uur, dagen waarop ook de verzendingen zullen gebeuren.

Zelf zal ik quasi alleen via mail ( of telefonisch voor zij die geen mail hebben) bereikbaar zijn. Alleen zo wil ik mij engageren om het verder te doen.

Ik hoop op jullie begrip.
Michel